99.

Aku dah hilang punca kenapa aku ada blog ni in the very first place. hahahaha

Dan dalam hilang punca, I’m working on my new blog. Apa masalah aku pun tak tau. Sibuk nak mampus, tapi berangan boleh handle dua blog. Satu blog pun terbiar berkulat tumbuh lalang bagai..

Many things happened since my last post. But I am not going to detail them here. Hari tu dalam kepala dah berangan nak tulis reflection on 2016 bagai, tapiiii… hmmphh. Dah masuk bulan Mac dah pun.

Kesimpulannya aku memang banyak berangan nak buat itu ini. Nak bukak kedai online jual pre-loved items lah, apa lah.

Cakap pasal kedai online, semalam terbaca pasal drama dUCkies. I am not one of them dUCkies – I can never see myself beli tudung sehelai RM400. Tudung aku yang paling mahal pun tudung bawal RM100++ beli kat Kelantan beberapa tahun lepas. Tapi yelah, mungkin orang yang beli tudung dUCk ni pun tak boleh menyelami tahap aku spend duit untuk beli tiket flight dan barang-barang outdoor kan?

Cakap pasal barang outdoor, aku baru beli beberapa helai new Buff. Bila aku kira, aku ada dalam 15 helai (kot) Buff dan itu bermakna boleh beli tudung dUCk Limited Edition sebanyak… erm takpelah. Tak payahlah kira. heheheh

Apa punya jenis update la ni.

Advertisements